De blog van de verwarmingsexperts
03/05/2019

Hoe u pollenallergie kunt bestrijden door middel van ventilatie.

Nieuwe woningen worden steeds luchtdichter gebouwd en moeten dus geventileerd worden om alle leefruimtes van voldoende verse lucht te voorzien. Ventileren betekent dat u verse lucht van buiten binnenlaat om de gebruikte lucht in de woning te vervangen. Dit kan op verschillende manieren. Voor mensen met hooikoorts is het belangrijk dat de verse buitenlucht binnen kan, maar pollen en stof […]

Nieuwe woningen worden steeds luchtdichter gebouwd en moeten dus geventileerd worden om alle leefruimtes van voldoende verse lucht te voorzien.

Ventileren betekent dat u verse lucht van buiten binnenlaat om de gebruikte lucht in de woning te vervangen. Dit kan op verschillende manieren. Voor mensen met hooikoorts is het belangrijk dat de verse buitenlucht binnen kan, maar pollen en stof buiten blijven. Dit kan door ventilatietype D, of balansventilatie te gebruiken.

Ontdek er hier onder alles over.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *